Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Προσφορά στον πρωθυπουργό που ψάχνει και είναι ανοικτός σε ιδέες που θα διευρύνουν τη φορολογική βάση.

Δεν παιζόμαστε.
Οι Ιταλοί μας παίρνουν το λάδι και το πουλάνε για δικό τους
Οι Ισπανοί ξεκινάνε την επανάστασή μας


Τα λεφτά μας όλα πάνε σε προϊόντα Γερμανικά, Γαλλικά, Αγγλικά και σε όσων άλλων αυτή τη στιγμή μας δανείζουν με τα ληστρικά επιτόκια του ΔΝΤ
Τα αρχαία μας τα έχουμε αφήσει στους νταβάδες μας για να πλουτίζουν τα μουσεία τους. Μόνο ένα φόρο να παίρναμε τόσα χρόνια θά χαμε γίνει πλούσιοι και θα μας χρωστάγανε κιόλας.
Αυτοί μας έχουν βάλει στον κόσμο των “πνευματικών δικαιωμάτων” που μας κυνηγάει η κάθε εταιρεία αν κατεβάσουμε κάνα τραγουδάκι από το internet.
Σίγουρα ξέρετε τι εκατομμύρια έχουν πληρωθεί για πνευματικά δικαιώματα ακόμα και από κινούμενα σχέδια. Εμείς έχουμε παραιτηθεί και από την πνευματική και από την πολιτιστική μας κληρονομιά. Μάλλον τα κινούμενα σχέδια αξίζουν περισσότερο. Ντρέπομαι και μόνο που το σκέφτομαι.

Με μια απλή κίνηση θα μπορούσαμε να ξεχρεώναμε σε μηδέν χρόνο. Αφήνοντας ελεύθερη την καλλιέργεια της μαριχουάνας για ιατρικούς λόγους.
Ο παγκόσμιος τζίρος της μαριχουάνας είναι πάρα πολλά δις.
Εμείς θα πιάναμε αμέσως πολύ καλό ποσοστό στην παγκόσμια αγορά γιατί οι κλιματολογικές συνθήκες ειδικά στα νότια είναι οι ιδανικές για πολύ καλύτερες ποικιλίες και μεγάλες παραγωγές. Σ αυτό το δημοσίευμα από τη zougla παρακάτω θα καταλάβετε για τί ποσά μιλάμε :

[...Από το 1996, όπου έγινε νόμιμη στην Καλιφόρνια η χρήση μαριχουάνας για ιατρικούς λόγους, ο Mills υποστηρίζει πως η κατανάλωση ρεύματος στην Κομητεία του Χάμπολτ αυξήθηκε κατά 50%, συγκριτικά με άλλα μέρη της Πολιτείας.
Για την παραγωγή 17.000 τόνων μαριχουάνα φέτος, ο Mills εκτιμά πως οι νόμιμοι καλλιεργητές θα καταναλώσουν ενέργεια αξίας 5 δις δολαρίων, ποσότητα που αναλογεί στην παραγωγή επτά μεγάλων ηλεκτροπαραγωγικών μονάδων.
Ένα μεγάλο μέρος του διοξειδίου του άνθρακα, που παράγεται από τη βιομηχανία, προέρχεται από τις μεταφορές, ενώ το φως που απαιτείται για την καλλιέργεια της μαριχουάνας, και είναι 500 φορές πιο δυνατό από αυτό που απαιτείται για το διάβασμα, καταναλώνει πολλή ενέργεια και παράγει αρκετή ρύπανση. Φυσικά, δεν μπορούμε να παραλείψουμε τον κλιματισμό, τον εξαερισμό και τον έλεγχο της υγρασίας, που συμβάλλουν και αυτά.
Στην Καλιφόρνια, περίπου 400.000 νόμιμοι καλλιεργητές χρησιμοποιούν το 3% του ηλεκτρισμού της Πολιτείας...]
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&cid=17&aid=294261
Βλέπουμε λοιπόν ότι σε μία μόνο πολιτεία 5 δις δολάρια ξοδεύουν 400.000 άνθρωποι δηλαδή 12.500 ο καθένας για το ρεύμα που θα τους κοστίσει η καλλιέργεια και μόνο. Εμείς αυτομάτως αυτό το ρεύμα δεν το χρειαζόμαστε γιατί έχουμε μπόλικο ήλιο χωράφια και βουνά οπότε ξεκινάμε με +12.500 ο καθένας στην τσέπη παραπάνω από τον Αμερικάνο.
Ο Αμερικάνος βέβαια για να ξοδεύει 12.5 χιλιάρικα μόνο σε ρεύμα (φαντάσου να βάλουμε νερό προσωπική εργασία λιπάσματα κλπ πόσα ξοδεύει) δεν θα πρέπει να πρέπει να βγάλει και κανένα 50άρικο;
Εμείς θα βγάζαμε 12.5 + 50 Χ 30% (λόγω καλύτερων συνθηκών αυστηρά βιολογικής καλλιέργειας) παραπάνω από 80.000$ ο κάθε καλλιεργητής.
Αυτό το παραπάνω 30% να πάρει το κράτος είναι κοντά 25.000$ από τον καθένα.
Αυτοί σε μία κομητεία μόνο είναι 400.000 καλλιεργητές.
Εμείς με ένα εκατομμύριο καλλιεργητές σε όλη την Ελλάδα
θα εισέπραττε το κράτος 24 δις το χρόνο από του φόρους μόνο της φούντας.

Βάλτε και τα έσοδα από την φορολόγηση των μουσείων τους που προβάλλουν τα αρχαία μας κάτι που θα το κερδίσουμε σε διεθνές δικαστήριο
Αφήστε το γενικό κύκλο εργασιών και τον τουρισμό που θα ανέβουν πραγματικά κατακόρυφα.
Ένα εκατομμύριο Έλληνες με 80 χιλιάρικα τα οποία βέβαια ξοδεύουν στην ευρύτερη αγορά τονώνοντας ή καλύτερα ξαναγεννώντας την οικονομία.
Σε συνδυασμό με μια έξυπνη πολιτική στην προσφορά εξαιρετικής ποιότητας διακοπών για τουρισμό όλο το χρόνο με πολύ καλές υπηρεσίες σε 24ωρη βάση.
Λύνουμε έτσι και το πρόβλημα της ανεργίας γιατί θα χρειάζονται 3πλάσιοι εργαζόμενοι…

Σε ελάχιστο χρόνο θα θα είμαστε Κύριοι. Αλλά τα “αμερικανάκια” είναι πιο ξύπνια. Και μολύνουν και κονομάνε με κάτι που εμείς θα μπορούσαμε να παράγουμε βιολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον και που θα μας έλυνε και οριστικά όλα τα οικονομικά και όχι μόνο προβλήματά μας.
Κι εμείς δεν καλλιεργούμε ούτε καν κλωστική κάνναβη…
Προσφορά στον πρωθυπουργό που ψάχνει και είναι ανοικτός σε ιδέες που θα διευρύνουν τη φορολογική βάση.
1. Αναδρομική φορολόγηση των μεγάλων ξένων μουσείων για τα αρχαία μας.
2. Νόμιμη καλλιέργεια μαριχουάνας για ιατρικούς λόγους, όπως στην Καλιφόρνια.

Έχει τα αρχίδια να το κάνει ;
ΥΓ.
1. Αν νομίζετε ότι τα νούμερα που γράφω και μας ξεχρεώνουν σε χρόνο μηδέν είναι λάθος κάντε απλά τις πράξεις.

2. Όποιος νομίζει ότι δεν θα βρεθεί ένα εκατομμύριο Έλληνες καλλιεργητές είναι γελασμένος. ότι είναι η εξέλιξη από την πνευματική κληρονομιά της γλώσσας των προγόνων μας και είμαι περήφανος που υπάρχει και μπορώ και την χρησιμοποιώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου