Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Συνεχίζει να ανοίγει δρόμους ο δήμος Πειραιά…


Ως αντίδοτο στην μιζέρια και την τρομολαγνεία, ο δήμος Πειραιά συνεχίζει να δείχνει τον δρόμο της αξιοπρέπειας. Μία υπέροχη εκδήλωση για τα παιδιά του Πειραιά όπου τιμήθηκαν και οι Ολυμπιονίκες των Special Olympics, εξ’ ολοκλήρου από χορηγίες!

Άλλοι επιμένουν να “παντελονιάζουν” εκποιώντας σε ιδιώτες. Ο Πειραιάς θέτει και τους ιδιώτες στο πλαίσιο της πολιτικής πρωτοβουλίας για αναβάθμιση της πόλης. Έξυπνη, υπεύθυνη, υγιείς πολιτική.
Παιδικά χαμόγελα γέμισε το Δημοτικό Κολυμβητήριο Πειραιά στην Πλαζ Βοτσαλάκια στην ετήσια “Γιορτή Κολύμβησης” την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011. Πλήθος κόσμου χειροκρότησε τους λιλιπούτειους κολυμβητές για τις προσπάθειες που κατέβαλαν όλο το χρόνο. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Κουβάτσος, οι Αντιδήμαρχοι κ. Γεώργιος Βοϊδονικόλας, κ. Αναστάσιος Κάρλες, κ. Κυριακή Λαουλάκου ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κ. Γεώργιος Σιγάλας, ο Αντιπρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κ. Αντώνιος Θεοδώρου, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτισμού κ. Νικόλαος Αμοργιανός, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Νικόλαος Βλαχάκος, κ. Σπύρος Δριμυλής, κ. Στάθης Κωνσταντούζος, κ. Χαράλαμπος Τουμπέκης και ο Γενικός Γραμματέας Στυλιανός Διαμαντίδης
Στην εκδήλωση τιμήθηκαν οι Ολυμπιονίκες (Άρσης Βαρών) των Special Olympic Χριστίνα Ζώτου, Παρασκευή Μάνεση και ο Δήμαρχος Πειραιά. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Πειραιά του Ε.Ε.Σ. και τα Super Market Σκλαβενίτης και O.k. Market για τις ευγενικές τους χορηγίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου