Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Γιατί έχω την αίσθηση ότι χθές είδαμε μόνο το…’πρώτο επεισόδιο’;


Οι ώρες που περνάει η χώρα, είναι πολύ κρίσιμες για να πιστέψω ότι το ‘σήριαλ’ της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, τέλειωσε τόσο άδοξα.
Έχω την αίσθηση, ότι ο Γιώργος Παπανδρέου λειτούργησε με το γνωστό…’αμερικάνικο’ τρόπο του ‘λαγού’, για να δει καταρχήν τις αντιδράσεις των στελεχών του αλλά και των πολιτών σε αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει. Οι αντιδράσεις που συνάντησε προφανώς από τους δελφίνους του ΠΑΣΟΚ, ήταν μεγάλες και γι αυτό αναγκάστηκε σε μια μικρή οπισθοχώρηση, προς το παρόν. Οι Έλληνες πολίτες, ενώ είδαν οι περισσότεροι με ανακούφιση την κίνηση αυτή και περίμεναν το κυβερνητικό σχήμα που θα διαπραγματευόταν με τους δανειστές μας, σήμερα νιώθουν
απογοητευμένοι.
Προφανώς τα γκάλοπ που θα βγούν τις επόμενες μέρες, θα αποτυπώνουν αυτή τη δυσαρέσκεια και το ποσοστό των Ελλήνων που θα απαιτεί την συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για να βγει η χώρα από την τεράστια οικονομική κρίση, θα είναι σημαντικό.
Αναμένοντας το δεύτερο και τελευταίο επεισόδιο της δραματικής σειράς ‘ συγκυβέρνηση’, ας παρακολουθήσουμε σήμερα και τις επόμενες ημέρες, το ‘διαφημιστικό διάλειμμα’ του…ανασχηματισμού!

‘ο επίμονος κηπουρός’

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου