Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Ο Ανδρέας Λυκουρέντζος συναντήθηκε με εκπροσώπους του συλλόγου ασθενών με Κυστική Ίνωση.


Πρόσφατα είχαμε δημοσιεύσει καταγγελία του Συλλόγου για την Κυστική Ινωση, σχετικά με τις απαράδεκτες συνθήκες νοσηλείας και γενικότερα περίθαλψης των ασθενών αυτών στη χώρα μας. 


Πληροφορηθήκαμε ότι πριν λίγες μέρες εκπρόσωποι του Συλλόγου συναντήθηκαν με τον ίδιο τον υπουργό Υγείας Α. Λυκουρέντζο, ο οποίος φάνηκε ιδιαίτερα ενημερώμενος για την κατάσταση και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την επίλυση των προβλημάτων των ασθενών.

Ελπίζουμε ότι η κατανόηση των προβλημάτων και η αποφασιστικότητα η οποία έδειξε ο υπουργός κατά τη συνάντηση, για την επίλυση των σοβαρών αυτών θεμάτων που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς δεν θα μείνει στα χαρτιά, όπως είχε γίνει  με όλους τους προκατόχους του. 

Τα προβλήματα των ασθενών με κυστική ίνωση και οι καταγγελίες που έχουν ήδη κάνει στο υπουργείο Υγείας,  είναι πολύ σοβαρές και δεν επιδέχονται άλλη καθυστέρηση, δεδομένου ότι  οι συνθήκες νοσηλείας στη χώρα μας στερούν από τους ανθρώπους αυτούς 10-15 χρόνια ζωής σε σχέση με τους υπόλοιπους ασθενείς της Ευρώπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου